Введіть текст для пошуку...
Луцьк, вул. Конякіна, 18А - Тел: 0332 28 32 18, +38050 338 48 36, +38067 338 48 31
Фруктовий десерт "Абрикосова мрія". 1 Лист, 60x20 cм; 24 шт
Рецепт
Корж
0,400 кг Пісочна основа, не випечена, 60x20 cм, товщина 2,5мм
0,250 кг Шоколадний торт
0,100 кг Яйця
0,125 кг Олія
►Шоколадний торт, яйця та олію перемішувати на повільній швидкості 2-3 хв.
Баварський крем
0,200 кг Астрі крем
0,500 кг Вода, (≈25°C)
0,040 кг Астрі Фонд Нейтраль
0,050 кг Вода, (≈25 °C)
0,200 кг Вершки "Світ Віп", збиті
► Астрі крем розчинити у воді, Астрі Фонд розчинити у воді, змішати з приготовленим астрі кремом та додати в 2 прийому збиті вершки.
Фруктове желе
1,200 кг Пюре "Екзотичні фрукти"
0,120 кг Аляска Експрес
0,280 кг Вода, (≈50°C)
►Аляска Експрес змішати з водою та змішати з пюре.
Ванільний крем
0,120 кг Астрі Фонд Нейтраль
0,195 кг Вода, (≈25°C)
0,780 кг Вершки "Світ Віп", збиті
0,007 кг Есенція Комбані Ваніль
►Астрі Фонд змішати з водою, есенцією та додати в 2 прийоми збиті вершки.
Декорування
0,100 кг Декогель
0,100 кг Паста "Золотий Блиск"
►Перемішати
Технологія приготування
•На невипечену пісочну основу товщиною 2,5 мм викласти шоколадну масу та випекти при 180°С 20 хв.
•На випечену основу викласти половину приготовленого баварського крему, залишити на 15 хв.
•Вилити приготовлене фруктове желе та залишити в холоді на 2 години для застигання.
•Потім нанести другу частину баварського крему, поверх нього ванільний крем, залишити на 2 години в холоді.
•Задекорувати декогелем, змішаним з пастою "Золотий блиск".