Луцьк, вул. Конякіна, 18А - Тел: 0332 28 32 18, +38050 338 48 36, +38067 338 48 31

Брауні
Брауні

Лист 60*40 см; кількість: 60.
1,000 кг Астрі Кекс Шоколадний
0,600 кг Вода, холодна
0,300 кг Вершки Астрі Дековіп, не збиті
0,200 кг Олія рослинна
0,500 кг Цукор
0,200 кг Шоколадний крем "Шокобелла"
0,015 кг Есенція Комбані Ваніль
0,200 кг Волоський горіх, дроблений
0,350 кг Краплі з чорного шоколаду
2-3 хв перемішуємо до утворення однорідної маси. Горіхи та шоколадні краплі додати на останній хвилині замісу.
Декорування.
1,000 кг Шоколадний крем "Шокобелла"
0,180 кг Волоський горіх, половинки
Разом: 4,300 кг
Технологія приготування.
Масу викладають на лист, покритий пергаментом.
Після випікання охолоджений пиріг декорують розтопленою шокобеллою та горіхами.
Технологічні параметри.
Температура випікання: прибл. 170 ̊C.
Час випікання: прибл. 50 хв.
Смачного! :)

Про компанію

Продаж високоякісної сировини для хлібопекарської і кондитерської промисловості, а також надання технологічних послуг з впровадження сировини та нових технологій на підприємствах хлібопекарської та кондитерської галузі в Україні.

Приєднуйтесь до нас

@ 2019. ЄвроПек. Всі права захищені.