Введіть текст для пошуку...
Луцьк, вул. Конякіна, 18А - Тел: 0332 28 32 18, +38050 338 48 36, +38067 338 48 31
Тісто.
Борошно пшеничне - 10,000 кг
Астрі Круасан Мікс - 1,500 кг
Цукор - 0,450 кг
Маргарин столовий Астрі 82 - 0,400 кг
Дріжджі пресовані - 0,600 кг
Вода, прибл. 4,4-4,950 л
Палички з чорного шоколаду - 3,150 кг (630 шт)
Глюкозно-фруктозний сироп - 1,100 кг
Вода, 40°C - 0,400 л
Загальна вага: 22,000 кг
Оздоблення: змішати глюкозно-фруктозний сироп з водою до однорідності
ПАРАМЕТРИ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ
Тривалість замісу тіста, хв: 4+6
Температура тіста, °C: 26-28
Час відлежування, хв: 10-15 (холод)
Ламінування: 3×3, 4×2, на 1кг тіста 250 г Маргарин для листкового тіста Астрі
Час відлежування після ламінування, хв: 20
Тривалість вистоювання, хв: 60-70
Температура випічки, °С: 210-200 з подачею пари
Час випікання, хв: 17-20
Рекомендована вага виробів, г: 60
ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ
Тісто розкатати товщиною 2,5 мм, шириною 16 м, довжиною 18 см
Нарізати тісто на квадрати 8*9 см
Злегка зволожити всю поверхню тіста водою
На дві протилежні сторони квадратів покласти по 1-й шоколадній паличці (2 шт на один виріб) та загорнути палички в тісто
Виріб перевернути швом донизу та викласти на підготовлене деко
На гарячий випечений виріб наносимо оздоблення