Луцьк, вул. Конякіна, 18А - Тел: 0332 28 32 18, +38050 338 48 36, +38067 338 48 31

Листкові булочки з шоколадом
Листкові булочки з шоколадом

Тісто.

Борошно пшеничне - 10,000 кг

Астрі Круасан Мікс - 1,500 кг

Цукор - 0,450 кг

Маргарин столовий Астрі 82 - 0,400 кг

Дріжджі пресовані - 0,600 кг

Вода, прибл. 4,4-4,950 л

Палички з чорного шоколаду - 3,150 кг (630 шт)

Глюкозно-фруктозний сироп - 1,100 кг

Вода, 40°C - 0,400 л

Загальна вага: 22,000 кг

Оздоблення: змішати глюкозно-фруктозний сироп з водою до однорідності

ПАРАМЕТРИ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ

Тривалість замісу тіста, хв: 4+6

Температура тіста, °C: 26-28

Час відлежування, хв: 10-15 (холод)

Ламінування: 3×3, 4×2, на 1кг тіста 250 г Маргарин для листкового тіста Астрі

Час відлежування після ламінування, хв: 20

Тривалість вистоювання, хв: 60-70

Температура випічки, °С: 210-200 з подачею пари

Час випікання, хв: 17-20

Рекомендована вага виробів, г: 60

ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ

Тісто розкатати товщиною 2,5 мм, шириною 16 м, довжиною 18 см

Нарізати тісто на квадрати 8*9 см

Злегка зволожити всю поверхню тіста водою

На дві протилежні сторони квадратів покласти по 1-й шоколадній паличці (2 шт на один виріб) та загорнути палички в тісто

Виріб перевернути швом донизу та викласти на підготовлене деко

На гарячий випечений виріб наносимо оздоблення

Про компанію

Продаж високоякісної сировини для хлібопекарської і кондитерської промисловості, а також надання технологічних послуг з впровадження сировини та нових технологій на підприємствах хлібопекарської та кондитерської галузі в Україні.

Приєднуйтесь до нас

@ 2024. ЄвроПек. Всі права захищені.