Луцьк, вул. Конякіна, 18А - Тел: 0332 28 32 18, +38050 338 48 36, +38067 338 48 31

Торт
Торт "Світ кохання"

Торт "Світ кохання". Форма 60х20 см, 22 шт

Рецепт

Кексова маса:
0,610 кг Астрі кекс
0,205 кг Олія
0,185 кг Яйця
0,100 кг Вода 20°С
0,100 кг Шоколадні палети (верміцеллі цукор-какао)
►Змішати всі інгредієнти на середній швидкості впродовж 2-3 хвилин, додати шоколадні палети або верміцеллі цукор-какао, перемішати.


Йогуртовий крем:
0,350 кг Астрі Фонд "Йогурт" 
0,700 кг Вода, 25°C
0,700 кг Вершки"Астрі Дековіп", збиті
0,080 кг Астрі Чорниця (Вишня) 
►АФ змішати з водою та додати збиті вершки, ретельно перемішати. Відібрати 0,400 кг йогуртового крему та змішати його з Астрі чорницею(вишнею).


Декорування:
0,200 кг Декогель
0,040 кг Конфітюр вишня (варення)
22 шт Шокодекор Серце
0,150 кг Вершки"Астрі Дековіп", збиті
0,050 кг Декогель червоний


Технологія приготування:

  • Кексову масу випекти при 180-190°С 20 хв.
  • На охолоджену основу викласти 700г йогуртового крему, по діагоналі відсадити приготовлений чорнично-йогуртовий крем, за допомогою ножа зробити хаотичний малюнок. Поверх даної маси викласти йогуртовий крем, вирівняти поверхню, поставити вхолод на 1-2 години.
  • На поверхню нанести декогель, за допомогою вишневого конфітюру (варення) зробити мармуровий малюнок. Червоним декогелем зробити малюнок у вигляді хвилястих ліній.
  • Відсадити вершки та прикрасити шоколадним декором.

Про компанію

Продаж високоякісної сировини для хлібопекарської і кондитерської промисловості, а також надання технологічних послуг з впровадження сировини та нових технологій на підприємствах хлібопекарської та кондитерської галузі в Україні.

Приєднуйтесь до нас

@ 2019. ЄвроПек. Всі права захищені.