Луцьк, вул. Конякіна, 18А - Тел: 0332 28 32 18, +38050 338 48 36, +38067 338 48 31

Вишневий пиріг
Вишневий пиріг

Вишневий пиріг. 1 лист 60*40см; кількість: 48

Рецепт

Пісочно-дріжджове тісто:

0,085 кг Цукор

0,155 кг Масло

0,240 кг Борошно

► Замісити пісочне тісто.

 

0,360 кг Борошно

0,075 кг Цукор

0,075 кг Маргарин

0,015 кг Дріжджі пресовані

0,007 кг Сіль

0,035 кг Яйця 

0,002 кг Астрі Юнібак

0,004 кг Астрі Пек

0,135 кг Вода

2,000 кг Вишня свіжоморожена

► Замісити тісто 2+6 хв. Потім додати пісочне, перемішати до утворення однорідної структури.

 

0,120 кг Астрі Фікс

0,120 кг Пудра цукрова

0,070 кг Мигдальні пелюстки

Змішати Астрі Фікс з пудрою та додати до свіжемороженої вишні на декорування.

 

Вершкова маса:

0,500 кг Вершки “Астрі Дековіп”, не збиті

0,187 кг Астрі Крем Делікат

0,125 кг Яйця

0,135 кг Вода

Все разом перемішати.

 

Технологія приготування:

▪ Приготовлене розкатане тісто викладають на лист, на нього - вишневу начинку, тоді вершкову масу, притрушують мигдальними пластівцями та випікають.

▪ Після випікання посипають цукровою пудрою.

Технологічні параметри:

▪ Температура випікання 180°С, час випікання: 35-45 хв.

Про компанію

Продаж високоякісної сировини для хлібопекарської і кондитерської промисловості, а також надання технологічних послуг з впровадження сировини та нових технологій на підприємствах хлібопекарської та кондитерської галузі в Україні.

Приєднуйтесь до нас

@ 2019. ЄвроПек. Всі права захищені.