Луцьк, вул. Конякіна, 18А - Тел: 0332 28 32 18, +38050 338 48 36, +38067 338 48 31

Торт
Торт "Чіз-екзотик"

Торт "Чіз-екзотик". 1 лист, 60x20 cм; 22 шт

Рецепт

Корж
0,450 кг Пісочна основа, випечена, 60x20 cм
0,100 кг Конфітюр Абрикос 
0,600 кг Бісквітний рулет, 2 шт (Астрі Бісквізіт)


Фруктова начинка
0,400 кг Фруктове пюре
0,040 кг Астрі фікс
0,020 кг Цукор


Сирний крем
0,400 кг Аляска Експрес Крем сирний/Астрі Фонд йогурт
0,400 кг Вода, (≈20°C)
0,400 кг Кокосове молоко, (≈20°С)
0,900 кг Вершки "Астрі Дековіп", збиті
►Аляска Експрес змішати з водою і кокосовим молоком та додати в 2 прийоми збиті вершки.


Декорування
0,150 кг Декогель з додаванням барвників
0,200 кг Фрукти для декору


Технологія приготування

  • На випечену пісочну основу викладають абрикосовий конфітюр (варення), накривають бісквітною заготовкою.
  • Половину сирного крему викладають на бісквіт, наносять фруктову начинку та роблять мармуровий хаотичний малюнок.
  • Накривають бісквітом, викладають другу половину крему.
  • Ставлять в холод на 2 години.
  • Наносять декогель та декорують.

Про компанію

Продаж високоякісної сировини для хлібопекарської і кондитерської промисловості, а також надання технологічних послуг з впровадження сировини та нових технологій на підприємствах хлібопекарської та кондитерської галузі в Україні.

Приєднуйтесь до нас

@ 2019. ЄвроПек. Всі права захищені.