Луцьк, вул. Конякіна, 18А - Тел: 0332 28 32 18, +38050 338 48 36, +38067 338 48 31

Десерт чізкейк фісташковий
Десерт чізкейк фісташковий

Рецептура
Вага – 210 г; Кількість: 10 шт

Основа

0,200 кг Пісочна крихта.
Подрібнити випечену пісочну основу на крихту.

Сирна маса

0,190 кг Астрі Чізкейк
0,370 кг Сир (жирність від 9%)
0,140 кг Астрі Дековіп
0,360 кг Вода
0,080 кг Десертна паста фісташкова
Гарячою водою(90 С) залити суміш чізкейк мікс,перемішати, потім відразу ж додати перетертий сир, перемішати. Вершки збити до стабільної текстури та поступово додати до приготовленої маси. В кінці додати фісташкову пасту та перемішати.

Начинка
0,300 кг Вишня конфітюр. Відсадити на пісочну крихту.

Декорування

0,060 кг Десертна паста фісташкова
0,250 кг Астрі Дековіп
0,050 кг Пісочна крихта
0,100 кг Декогель
Збити вершки, додати фісташкову пасту (40 г) та перемішати. Декогель з’єднати з фісташковою пастою (20 г), та ретельно
перемішати.

Технологія приготування
В форму "My Sweeties" рівномірно викладаємо пісочну основу 20 г, зверху розподіляємо вишневий конфітюр по 30 г, а потім сирну фісташкову масу по 110 г.

Поставити в холод на 2-3 год.
В середину викласти декогель із фісташковою пастою, відсадити збиті вершки з фісташковою пастою. Задекорувати пісочною крихтою.

Про компанію

Продаж високоякісної сировини для хлібопекарської і кондитерської промисловості, а також надання технологічних послуг з впровадження сировини та нових технологій на підприємствах хлібопекарської та кондитерської галузі в Україні.

Приєднуйтесь до нас

@ 2024. ЄвроПек. Всі права захищені.