Луцьк, вул. Конякіна, 18А - Тел: 0332 28 32 18, +38050 338 48 36, +38067 338 48 31

Кантучіні з шоколадом і мигдалем
Кантучіні з шоколадом і мигдалем

Вихід: 45 штук.
0,280 кг Борошно
0,140 кг Цукрова пудра
0,005 кг Астрі пек
0,0015 кг Сіль
Змішати всі інгредієнти.
0,160 кг Яйця
0,040 кг Цукор
0,005 кг Мигдальна есенція
0,005 кг Комбані Ваніль
Збити яйця, цукор та есенції до пишної консистенції, потім додати змішані сухі інгредієнти.
0,200 кг Мигдаль цілий смажений
0,060 кг Чіпси з чорного шоколаду
Додати в кінці замісу.
Разом: 0,900 кг

Технологія приготування.
Викласти на пергамент тісто джгутом довжиною 25 см, шириною 3 см.
Після випікання порізати на скибочки по 1см та підсушити на листі 10-15 хв. з кожної сторони.
Параметри приготування.
Температура випікання: прибл. 150°C
Час випікання: прибл. 20-25 хв.

Про компанію

Продаж високоякісної сировини для хлібопекарської і кондитерської промисловості, а також надання технологічних послуг з впровадження сировини та нових технологій на підприємствах хлібопекарської та кондитерської галузі в Україні.

Приєднуйтесь до нас

@ 2024. ЄвроПек. Всі права захищені.