Луцьк, вул. Конякіна, 18А - Тел: 0332 28 32 18, +38050 338 48 36, +38067 338 48 31

Рецепт смачних круасанів
Рецепт смачних круасанів

Рецептура.

Астрі Круасан Мікс 1,5 кг

Пшеничне борошно 10,0 кг

Дріжджі 0,6 кг

Цукор 0,6 кг

Маргарин Астрі Меланж Листковий 0,4 кг

Вода 5,0-5,5 кг 

Параметри технологічного процесу.

Тривалість замісу тіста, хв: 4+6

Температура після замісу, °C: 20-22

Відлежування тіста (холод), хв: 10-15

Ламінування, маргарин Астрі, 4х2 або 3х3. На 1кг тіста 200-300г маргарину.

Відлежування після перекаток, хв: 15-20 (в холоді)

Вистоювання круасанів, хв: 70-120 при 28°С

Температура випікання: 230-220°C зі зниженням до 180°C, з подачею пари. 

Час випікання, хв: 16-18.

Про компанію

Продаж високоякісної сировини для хлібопекарської і кондитерської промисловості, а також надання технологічних послуг з впровадження сировини та нових технологій на підприємствах хлібопекарської та кондитерської галузі в Україні.

Приєднуйтесь до нас

@ 2019. ЄвроПек. Всі права захищені.