Введіть текст для пошуку...
Луцьк, вул. Конякіна, 18А - Тел: 0332 28 32 18, +38050 338 48 36, +38067 338 48 31
Міні Флорентинки. 1 лист 60*40см; Кількість: 150
Рецепт
1-й варіант
0,600 кг Бінекс
0,120 кг Мигдаль дроблений (фундук, арахіс)
0,120 кг Лимонні цукати
0,120 кг Апельсинові цукати
0,250 кг Шоколадна глазур
2-й варіант
0,600 кг Бінекс
0,200 кг Насіння соняшника
0,200 кг Кунжут
0,200 кг Арахіс
3-й варіант
0,600 кг Бінекс
0,300 кг Насіння соняшника
0,300 кг Кунжут
Технологія приготування
•Приготовлену суху масу висипати на лист, застелений пергаментом. Також можна пекти в силіконових формах.
•Після випікання, ще теплим, нарізають на порції.
Технологічні параметри
•Температура випікання: 190-200°C
•Час випікання: ≈8-10 хв.