Луцьк, вул. Конякіна, 18А - Тел: 0332 28 32 18, +38050 338 48 36, +38067 338 48 31

Печиво
Печиво "Флорентинки"

Міні Флорентинки. 1 лист 60*40см; Кількість: 150

Рецепт

1-й варіант
0,600 кг Бінекс
0,120 кг Мигдаль дроблений (фундук, арахіс)
0,120 кг Лимонні цукати
0,120 кг Апельсинові цукати
0,250 кг Шоколадна глазур

2-й варіант
0,600 кг Бінекс
0,200 кг Насіння соняшника
0,200 кг Кунжут
0,200 кг Арахіс

3-й варіант
0,600 кг Бінекс
0,300 кг Насіння соняшника
0,300 кг Кунжут

Технологія приготування

•Приготовлену суху масу висипати на лист, застелений пергаментом. Також можна пекти в силіконових формах.
•Після випікання, ще теплим, нарізають на порції.

Технологічні параметри

•Температура випікання: 190-200°C
•Час випікання: ≈8-10 хв.

Про компанію

Продаж високоякісної сировини для хлібопекарської і кондитерської промисловості, а також надання технологічних послуг з впровадження сировини та нових технологій на підприємствах хлібопекарської та кондитерської галузі в Україні.

Приєднуйтесь до нас

@ 2024. ЄвроПек. Всі права захищені.