Луцьк, вул. Конякіна, 18А - Тел: 0332 28 32 18, +38050 338 48 36, +38067 338 48 31

Пісочно-шоколадні тарталетки з фісташковою начинкою
Пісочно-шоколадні тарталетки з фісташковою начинкою

Основа для тарталеток.
0,090 кг Астрі Мюрб
0,360 кг Вода
0,580 кг Борошно
0,360 кг Масло
0,120 кг Яйця
Змішати всі інгредієнти в міксері на низькій швидкості. Тісто викласти у форму і випікати 5-7хв при 180°C.
Фісташкова начинка
1,000 кг Кранфіл Фісташковий
Розтопити 15 сек в мікрохвильовій печі, перемішати
Шоколадний торт
1,000 кг Шоколадний Торт
0,400 кг Яйця
0,400 кг Рослинна олія
Змішати 2-3 хв на низькій швидкості.
Декорування.
Прикраса виготовлена з суміші "Бінекс" і сезонних фруктів.
Технологія приготувавння.
Охолодити випечені пісочні тарталетки.
Відсадити рівним шаром на дно тарталетки фісташкову начинку.
Зверху відсадити шоколадний торт.
Випікати 5 хв при температурі 180°C.
Порада: готові корзинки прикрасити декором, виконаним з Бінекса і сезонних фруктів.

Про компанію

Продаж високоякісної сировини для хлібопекарської і кондитерської промисловості, а також надання технологічних послуг з впровадження сировини та нових технологій на підприємствах хлібопекарської та кондитерської галузі в Україні.

Приєднуйтесь до нас

@ 2019. ЄвроПек. Всі права захищені.