Луцьк, вул. Конякіна, 18А - Тел: 0332 28 32 18, +38050 338 48 36, +38067 338 48 31

Шоколадно-фруктовий десерт з крем-брюле
Шоколадно-фруктовий десерт з крем-брюле

Кількість: 5 шт; вага 220 г
Основна рецептура

Основа
0,310 кг Шоколадний торт
0,125 кг Олія
0,125 кг Яйця
Змішати всі інгредієнти на середній швидкості впродовж 3-4 хв

Начинка
0,200 кг Астрі Яблуко
Крем-брюле
0,050 кг Крем Брюле
0,100 кг Молоко
0,165 кг Вершки Астрі Дековіп
Молоко та вершки підігріти до 80-100°С, додати суміш Крем-Брюле, перемішати, залити у форму з випеченим шоколадним тортом. Витримати готовий виріб в холодильнику 1-2 години.

Декор
0,040 кг Стружка з чорного та білого шоколаду
0,050 кг Фруктове пюре "Екзотичні фрукти"
0,005 кг Паста "Золотий блиск"
Змішати фруктове пюре з золотим блиском. Готовий виріб прикрасити шоколадною стружкою.

Разом: 1,100 кг

Технологія приготування
Відсадити в формочки приготовлену основу по 110 г.
Випікати при температурі 180°C 20хв.
По центру відсадити яблучну начинку по 40 г.
Приготувати крем-брюле та залити на випечену та охолоджену основу по 60 г.
Покрити фруктовим пюре з золотим блиском по 10 г.
Прикрасити шоколадною стружкою по 8 г.

Про компанію

Продаж високоякісної сировини для хлібопекарської і кондитерської промисловості, а також надання технологічних послуг з впровадження сировини та нових технологій на підприємствах хлібопекарської та кондитерської галузі в Україні.

Приєднуйтесь до нас

@ 2019. ЄвроПек. Всі права захищені.