Луцьк, вул. Конякіна, 18А - Тел: 0332 28 32 18, +38050 338 48 36, +38067 338 48 31

Шоколадний фондан
Шоколадний фондан

Для приготування пʼяти фонданчиків вагою по 180 г вам знадобиться:
0,5 кг Шоколадного торта
0,2 кг яєць
0,2 кг олії
Змішати всі інгредієнти на середній швидкості впродовж 3-4 хв. Відсадити тісто в формочки по 180 г. Випікати при температурі 180 ̊С 18 хвилин. Важливо дотримуватись часу і температури випікання, щоб отримати справжній французький десерт.
Готові фондани задекорувати цукровою пудрою "Бьянка".
Смачного! 

Про компанію

Продаж високоякісної сировини для хлібопекарської і кондитерської промисловості, а також надання технологічних послуг з впровадження сировини та нових технологій на підприємствах хлібопекарської та кондитерської галузі в Україні.

Приєднуйтесь до нас

@ 2019. ЄвроПек. Всі права захищені.