Введіть текст для пошуку...
Луцьк, вул. Конякіна, 18А - Тел: 0332 28 32 18, +38050 338 48 36, +38067 338 48 31
Для корпусу цукерок:
0,120 кг Шоколад молочний монетки
Фісташкова начинка:
0,240 кг Шоколадний крем білий "Шокобелла"
0,060 кг Шоколад білий монетки
0,032 кг Десертна паста фісташкова
Вихід: 30 шт по 15 г
Розтоплюєм молочний шоколад на водяній бані. Виливаєм його в форму для цукерок і гарненько простукуємо її, щоб позбутися від пухирців повітря.
Зачищаємо поверхню форми скрепером і прибираємо в прохолодне місце (+20 ̊С) стабілізуватися.
Начинка:
На водяній бані розігріти біллу шокобелу та білий шоколад.
Додати фісташкову пасту та ретельно перемішали.
Охолодити 15-25 хв.
Із кондитерського мішка відсаджуєм у форму з шоколадом начинку, 2мм не доходячи до верху, і прибираємо в
прохолодне місце (+18-20 ̊С). Начинці необхідно стабілізуватися, перш ніж ми її закриємо.
Відтемперованим шоколадом заповнюємо залишений простір.
Коли всі елементи форми заповнені, видаляємо зайвий шоколад шпателем та відправляємо в прохолодне місце для застигання.