Луцьк, вул. Конякіна, 18А - Тел: 0332 28 32 18, +38050 338 48 36, +38067 338 48 31

Шоколадний мус з фруктами
Шоколадний мус з фруктами

Шоколадна основа
1000г Астрі Кекс Шоколадний
450г Олія
450г Вода
250г Краплі з чорного шоколаду
З"єднати всі інгредієнти, замісити на середній швидкості протягом 3-5 хв. Краплі додати в кінці замісу.

Шоколадний мус
1000г Мус Шоколадний
625г Вершки Астрі Дековіп
625г Молоко
350г Шокобелла
Мус шоколадний змішати з рідкими компонентами і збити протягом 3-5хв до пишної маси. Шокобеллу підтопити і зробити довільний малюнок.

Декорування.
2000г свіжі ягоди і фрукти, 100г Астрі Фікс - з"єднати.
70г Астрі Гель
280г Цукор
700г Вода
З"єднати сухі компоненти, додати киплячу воду, перемішати.
Вихід: 35шт по 220г.

Технологія приготування.
Відсадити шоколадне тісто в "My Sweeties" по 60г.
Випекти і охолодити.
Відсадити у формочки шоколадний мус по 60г.
Відправити на стабілізацію в холод на 1 год.
Викласти на поверхню ягоди з Астрі фіксом, зверху покрити Астрі гелем.

Про компанію

Продаж високоякісної сировини для хлібопекарської і кондитерської промисловості, а також надання технологічних послуг з впровадження сировини та нових технологій на підприємствах хлібопекарської та кондитерської галузі в Україні.

Приєднуйтесь до нас

@ 2019. ЄвроПек. Всі права захищені.