Луцьк, вул. Конякіна, 18А - Тел: 0332 28 32 18, +38050 338 48 36, +38067 338 48 31

Шоколадно-малинове тістечко з кранфілом
Шоколадно-малинове тістечко з кранфілом

Основа (1 лист 20*30 см)
0,260 кг Шоколадний Торт
0,100 кг Яйця
0,100 кг Рослинна олія
Змішати інгредієнти на низькій швидкості 2-3 хв. Рівним шаром нанести на застелений лист і випекти 5 хв при 180°C. 
0,375 кг Кранфіл "Лісові ягоди" відсадити на охолоджену шоколадну основу.
Шоколадний мус
0,190 кг Шоколадний Мус
0,120 кг Вершки Світ Віп
0,120 Молоко
Змішати і збивати 3-5 хв до утворення пишної структури.
0,008 кг Желатин
0,040 кг Вода
0,050 кг Молоко
Желатин розчинити в воді, додати в підігріте молоко, перемішати і додати до збитої шоколадної маси.
Малиновий крем
0,035 кг Астрі Фонд Малина
0,050 кг Вода близько 20-25°C
0,170 кг Вершки Світ Віп збиті
АФ Малина розчинити в воді, додати злегка недобиті вершки, в два прийоми, обережно перемішуючи.
Декорування
0,100 кг Кристалін
0,020 кг Прикраса МІ Білий Шоколад
0,050 Малина
ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ
Пом'якшити структуру Кранфіл Ягоди можна в мікрохвильовій печі. Після нанесення охолодити 15 хв. 
Відсадити шоколадний мус і охолодити 30 хв. 
Відсадити малиновий крем і охолодити 1 год.
З'єднати крісталін з малиновим барвником і нанести на поверхню.
Розрізати на порції і задекорувати, як на фото.

Про компанію

Продаж високоякісної сировини для хлібопекарської і кондитерської промисловості, а також надання технологічних послуг з впровадження сировини та нових технологій на підприємствах хлібопекарської та кондитерської галузі в Україні.

Приєднуйтесь до нас

@ 2019. ЄвроПек. Всі права захищені.