Луцьк, вул. Конякіна, 18А - Тел: 0332 28 32 18, +38050 338 48 36, +38067 338 48 31

Шоколадно-мусовий десерт
Шоколадно-мусовий десерт

Пісочне тісто:

1.Астрі Мюрб  0,035

2.Борошно пшеничне 0,215

3.Цукор 0,085

4.Маргарин столовий Астрі 82% 0,135

5.Яйця 0,035

Вихід тіста з урахуванням втрат,кг  0,500

Ванільний бісквіт:

1.Астрі Бісквізит  0,088

2.Меланж 0,055

3.Вода 0,019

Вихід тіста з урахуванням втрат,кг 0,160

Малиновий мус:

1.АФ Малина 0,083

2.Фруктове пюре Малина 0,146

3.Астрі Дековіп 0,417

Вихід з урахуванням втрат 0,640


Шоколадний мус:

1.Мус шоколад 0,380

2.Молоко 0,240

3.Астрі Дековіп 0,240

Вихід з урахуванням витрат,кг 0,851


Малиновий кюлі:

1.Астрі Фікс 0,020

2.Фруктове пюре Малина 0,130

3.Цукрова пудра 0,040

Вихід кюлі з урахуванням витрат,кг 0,188

Глазур:

1.Шоколад Молочний “Master Ingredients” 0,300

2.Вода 0,150

3.Цукор 0,300

4.ГФС(глюкозно-фруктозний сироп) 0,300

5.Молоко згущене (не варене) 0,150

6.Желатин 0,025

7.Вода 0,120

8. Барвник червоний 0,003

Вихід готової продукції,кг 3,647

Технологія приготування десерту:

1) Готуємо шоколадний мус:

шоколадний мус змішати з молоком та вершками згідно
рецептури, та збивати протягом 3-5 хв, до утворення пишної
структури. Висаджуємо у форму “сердця”
2) Готуємо малиновий мус:

змішати Астрі Фонд Малина з фруктовим пюре Малина. Збиті
вершки додати до малинової маси двома рівними порціями. Не
слід довго перемішувати збиті вершки із стабілізатором, оскільки
їх об’єм може зменшитись. Малиновий мус розміщаємо в центр
шоколадного мусу.
3) Приготування малинового кюлі:

Збиваємо блендером цукрову пудру, фруктове пюре Малина, Астрі
Фікс. Висаджуємо з кондитерського мішка в центр малинового
мусу.
4) Ванільний бісквіт:

Всі компоненти дозуються та змішуються одночасно і збиваються
на протязі 10 хвилин. Випікаємо тонкий рулет, охолоджуємо і
вирізаємо форму “серце”. Цей бісквіт розміщуємо на мус(для
“підложки”)
5) Готуємо пісочне тісто:

Змішати всі інгредієнти на середній швидкості впродовж 2-3
хвилин до однорідної консистенції. Вирізаємо форму “серце” та
випікаємо. Розміщаємо на бісквітне “серце”, попередньо
змазуючи малиновим кюлі. Для максимального охолодження
розміщаємо в морозильну камеру.
6) Готуємо глазур для покриття:

Замочуємо желатин у воді до набухання. Воду, цукор, ГФС
підігріваємо до t 60oС. До підігрітої маси вносимо згущене
молоко, розтоплений шоколад, перемішуємо. В кінці вносимо
желатин, барвник .Перебиваємо блендером.
7)
Виймаємо тістечко з форми, викладаємо на решітку і
обливаємо.

Про компанію

Продаж високоякісної сировини для хлібопекарської і кондитерської промисловості, а також надання технологічних послуг з впровадження сировини та нових технологій на підприємствах хлібопекарської та кондитерської галузі в Україні.

Приєднуйтесь до нас

@ 2024. ЄвроПек. Всі права захищені.