Луцьк, вул. Конякіна, 18А - Тел: 0332 28 32 18, +38050 338 48 36, +38067 338 48 31

Солодово-зерновий круасан
Солодово-зерновий круасан

РЕЦЕПТУРА
Борошно пшеничне 10,000 кг
Астрі Солодово-Зерновий Круасан 2,500 кг
Цукор 0,600 кг
Маргарин столовий Астрі 82 0,400 кг
Дріжджі пресовані 0,600 кг
Вода, прибл. 5,000л
Загальна вага: 19,100 кг

ПАРАМЕТРИ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ
Тривалість замісу тіста, хв: 4+6
Температура тіста, °C: 16-20
Час відлежування, хв: 10-15 (холод)
Ламінування: 3×3, на 1кг тіста 250 г Маргарин для листкового тіста Астрі
Час відлежування після ламінування, хв: 15
Тривалість вистоювання, хв: 60-70
Температура випічки, °С: 210-200 з подачею пари
Час випікання, хв: 18-20
Рекомендована вага виробів, г: 70

Про компанію

Продаж високоякісної сировини для хлібопекарської і кондитерської промисловості, а також надання технологічних послуг з впровадження сировини та нових технологій на підприємствах хлібопекарської та кондитерської галузі в Україні.

Приєднуйтесь до нас

@ 2019. ЄвроПек. Всі права захищені.