Луцьк, вул. Конякіна, 18А - Тел: 0332 28 32 18, +38050 338 48 36, +38067 338 48 31

Франкфуртський кранц
Франкфуртський кранц

РЕЦЕПТУРА.
Кексова маса.
Астрі кекс - 0,500 кг
Яйця - 0,200 кг
Олія - 0,100 кг
Вода - 0,100 кг
2-3 хв перемішуємо до утворення однорідної маси

Вишневий сироп
Цукор - 0,125 кг
Вода - 0,075 кг
Вишневий сік - 0,050 кг
Есенція РумБаРум - 0,001 кг
Цукор, воду та вишневий сік довести до кипіння, проварити 10-15 хв, добавити есенцію та перемішати

Масляний крем
Астрі Крем Делікат - 0,080 кг
Вода - 0,100 кг
Масло - 0,300 кг
Молоко згущене - 0,080кг
Збивати Астрі крем і воду протягом 3-5 хв.
Молоко згущене збити з маслом, потім додати приготовлений Астрі крем делікат і перемішати до утворення однорідної маси

Оздоблення
Карамельна крихта - 0,080 кг
Масляний крем - 0,050 кг
Челліс - 0,020 кг
Разом: 1,800 кг

ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ.
Викласти кексову масу в круглу форму з отвором посередині і випекти при температурі приблизно 180 °C 40-50 хв, охолодити.
Розрізати напівфабрикат на чотири частини та просочити вишневим сиропом.
Рівномірно розподілити масляний крем та прикрасити карамельною крихтою, кремом та вишнями челліс.
Готовий виріб охолодити.

Про компанію

Продаж високоякісної сировини для хлібопекарської і кондитерської промисловості, а також надання технологічних послуг з впровадження сировини та нових технологій на підприємствах хлібопекарської та кондитерської галузі в Україні.

Приєднуйтесь до нас

@ 2019. ЄвроПек. Всі права захищені.