Луцьк, вул. Конякіна, 18А - Тел: 0332 28 32 18, +38050 338 48 36, +38067 338 48 31

Трюфель з кранфілом
Трюфель з кранфілом

ТРЮФЕЛЬ З КРАНФІЛОМ

Трюфель Карамельний
0,500 кг Кранфіл Карамельний
0,110 гк Шоколад білий МІ, розтоплений
0,160 Шоколадний крем білий "Шокобелла"
Декорування
0,220 кг Шоколад молочний МІ, розтоплений
0,070 кг Пудра Б'янка

Трюфель Манго-Маракуйя
0,320 кг Кранфіл Манго-Маракуйя
0,160 кг Шоколад чорний МІ, розтоплений
0,320 кг Шоколадний крем Шокобелла темна
Декорування
0,220 кг Шоколад чорний МІ, розтоплений
0,070 кг Какао-пудра

Трюфель Фісташковий
0,500 кг Кранфіл Фісташковий
0,110 кг Шоколад білий МІ, розтоплений
0,160 кг Шоколадний крем білий "Шокобелла"
Декорування
0,220 кг Шоколад білий МІ, розтоплений
0,007 кг Десертна паста фісташкова
0,100 кг Кокосова стружка, дрібна

Трюфель Червоні Ягоди
0,500 кг Кранфіл Червоні Ягоди
0,110 кг Шоколад білий МІ, розтоплений
0,160 кг Шоколадний крем білий "Шокобелла"
Декорування
0,220 кг Шоколад білий МІ, розтоплений
0,100 кг Цукор рожевий або кокосова стружка

Технологія приготування
1. За необхідністю злегка розтопити кранфіл в
мікрохвильовій печі до гладкої однорідної консистенції.
2. Додати розтоплений шоколад та шоколадний крем, перемішати до однорідної консистенції.
3. Розподілити підготовлену масу на лист 15 мм завтовшки, застелений пергаментом.
4. Залишити на застигання, потім розрізати на кубики.
5. Обробити кожен кубик вручну в трюфель.
6. Покрити трюфель розтопленим шоколадом.
7. Зразу покрити трюфель декором, відповідним для кожного виду.

Про компанію

Продаж високоякісної сировини для хлібопекарської і кондитерської промисловості, а також надання технологічних послуг з впровадження сировини та нових технологій на підприємствах хлібопекарської та кондитерської галузі в Україні.

Приєднуйтесь до нас

@ 2024. ЄвроПек. Всі права захищені.