Луцьк, вул. Конякіна, 18А - Тел: 0332 28 32 18, +38050 338 48 36, +38067 338 48 31

Багет з аромазауером
Багет з аромазауером

Тісто.
Борошно пшеничне - 10,000 кг
Аромазауер - 0,400 кг
Сіль - 0,190 кг
Вода, прибл. - 7,000 л
Загальна вага: 17,590 кг

Параметри технологічного процесу.
Тривалість замісу тіста, хв: 4+8
Температура тіста, °C: 25-26
Бродіння, хв: 90
Тривалість вистоювання, хв: 50-60
Температура випічки, °С: 240-200 з подачею пари
Час випікання, хв: 23-26
Рекомендована вага тістової заготовки, г: 380

Про компанію

Продаж високоякісної сировини для хлібопекарської і кондитерської промисловості, а також надання технологічних послуг з впровадження сировини та нових технологій на підприємствах хлібопекарської та кондитерської галузі в Україні.

Приєднуйтесь до нас

@ 2019. ЄвроПек. Всі права захищені.