Луцьк, вул. Конякіна, 18А - Тел: 0332 28 32 18, +38050 338 48 36, +38067 338 48 31

Сінабон
Сінабон
  • ТІСТО:
  • Борошно пшеничне в/г  8,500 кг 
  • Дріжджі пресовані 0,550 кг
  • Астрі Берлінер Концентрат 1,500 кг
  • Сіль 0,100 кг
  • Цукор 1,000 кг
  • Маргарин столовий Астрі 82%  4,000 кг
  • Есенція "Масляно-вершковий аромат"  0,075 кг
  • Вода (Т = 10-12 °C) 4,000 л
  • Загальна вага: 19,725 кг
  • НАЧИНКА:
  • Маргарин столовий Астрі 82%  1,500 кг
  • Цукор 1,900 кг
  • Кориця мелена 0,150 кг
  • Астрі Крем заварний  1,150 кг
  • Загальна вага: 4,606 кг
  • Змішати усі інгредієнти на повільній швидкості протягом 2 - 3 хв. Розкачати тісто по довжині до товщини 3 мм. Змазати начинкою, звернути тугий рулет, розрізати рулет на 9 частин та викласти у форму.
  • ВЕРШКОВИЙ КРЕМ:
  • Вершковий сир  2,000 кг 
  • Цукрова пудра  1,000 кг 
  • Вершкове масло  0,500 кг
  • Загальна вага: 3,500 кг
  • Для приготування вершкового крему змішайте всі інгредієнти в міксері до однорідної консистенції.
  • ПАРАМЕТРИ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ
  • Тривалість замісу тіста, хв: 1 шв - 4-6, 2 шв - 8-10
  • Температура тіста, °C: 18-20
  • Час відлежування, хв: 20-30
  • Рекомендована вага заготовок, г: 270
  • Рекомендована вага начинки, г: 80
  • Формування: ручне, квітка 9 фрагметів
  • Тривалість вистоювання, хв: 40-50 
  • Температура випічки, °С: 220-210
  • Час випікання, хв: 18-20

Про компанію

Продаж високоякісної сировини для хлібопекарської і кондитерської промисловості, а також надання технологічних послуг з впровадження сировини та нових технологій на підприємствах хлібопекарської та кондитерської галузі в Україні.

Приєднуйтесь до нас

@ 2024. ЄвроПек. Всі права захищені.