Луцьк, вул. Конякіна, 18А - Тел: 0332 28 32 18, +38050 338 48 36, +38067 338 48 31

Італійський хліб
Італійський хліб "Чіабатта"

                                                       Рецептура.    

                                                       КЛАСИЧНА   СОЛОДОВА
Астрі ЧІАБАТТА                                   10,0           10,0
Борошно пшеничне в/г                         90,0           90,0
Дріжджі х/п пресовані                        2,0             2,5
Сіль                                                        2.2             2,2
Вода холодна                                   70,0-80,0    70,0-80,0
Олія рослинна (на змащування           3,0             3,0
ємності для бродіння тіста)
Глофа Екстракт                                       -             1,0

Параметри технологічного процесу.
Тривалість замісу тіста, хв: 4+10
Температура тіста, °С: 24-26
Тривалість бродіння тіста, хв: 60-90
Маса тістової заготовки, г: 200
Тривалість кінцевого вистоювання, хв: 20-30
Температура випікання, °С, початкова: 230
                                                  основна: 190
Тривалість випікання, хв: 20

Про компанію

Продаж високоякісної сировини для хлібопекарської і кондитерської промисловості, а також надання технологічних послуг з впровадження сировини та нових технологій на підприємствах хлібопекарської та кондитерської галузі в Україні.

Приєднуйтесь до нас

@ 2019. ЄвроПек. Всі права захищені.