Луцьк, вул. Конякіна, 18А - Тел: 0332 28 32 18, +38050 338 48 36, +38067 338 48 31

Французький багет
Французький багет

РЕЦЕПТУРА
Борошно пшеничне в/г - 100,0
Багет Френч-Віллідж - 2,0
Дріжджі хлібопекарські пресовані - 2,5
Сіль - 2,0
Вода - приблизно 55,0-60,0

ПАРАМЕТРИ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ:
Тривалість замісу: 4+6 хв
Температура тіста 25°C – 26°C
Бродіння 15-20 хв
Відлежування попереднє: 20 хв
Тривалість вистоювання: 50-60 хв
Температура випікання: 240°C – 200°C з подачею невеликої кількості пари
Тривалість випікання: 15-18хв
Вага тістової заготовки 300-350 г

Про компанію

Продаж високоякісної сировини для хлібопекарської і кондитерської промисловості, а також надання технологічних послуг з впровадження сировини та нових технологій на підприємствах хлібопекарської та кондитерської галузі в Україні.

Приєднуйтесь до нас

@ 2019. ЄвроПек. Всі права захищені.