Луцьк, вул. Конякіна, 18А - Тел: 0332 28 32 18, +38050 338 48 36, +38067 338 48 31

Гречані багети
Гречані багети

Тісто.
Борошно пшеничне - 1,400кг
Астрі Мікс Гречаний - 0,600кг
Сіль - 0,040кг
Дріжджі - 0,060кг
Вода, прибл. 1,260л
Загальна вага: 3,360кг
Параметри технологічного процесу.
Тривалість замісу тіста, хв: 4+6
Температура тіста, °C: 26-28
Час відлежування, хв: 20-25
Тривалість вистоювання, хв: 50. Після вистоювання притрусити житнім борошном і зробити надрізи.
Температура випічки, °С: 230-210 з подачею 2,0 л пари
Час випікання, хв: 17-18
Рекомендована вага виробів, г: 190
Примітка: декорування ( житнє борошно) 5г/1 шт

Про компанію

Продаж високоякісної сировини для хлібопекарської і кондитерської промисловості, а також надання технологічних послуг з впровадження сировини та нових технологій на підприємствах хлібопекарської та кондитерської галузі в Україні.

Приєднуйтесь до нас

@ 2019. ЄвроПек. Всі права захищені.