Луцьк, вул. Конякіна, 18А - Тел: 0332 28 32 18, +38050 338 48 36, +38067 338 48 31

Грехемський хліб
Грехемський хліб

Тісто.

Борошно пшеничне в/г  7,500 кг
Борошно житнє  1,000 кг
Суміш Астрі Грехемська  1,500 кг
Астрі Глютен Плюс  0,100 кг
Глофа Екстракт (за бажанням)  0,300 кг
Сіль  0,200 кг
Цукор  0,500 кг
Дріжджі пресовані  0,350 кг
Насіння соняшника в тісто*  1,000 кг
Насіння гарбуза на оздоблення  1,000 кг
Вода, прибл.  6,000 л
Загальна вага:  19,450 кг
* Насіння додавати на другій швидкості

ПАРАМЕТРИ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ
Тривалість замісу тіста, хв: 4+6
Температура тіста, °C: 26-28
Час відлежування, хв: 10-20
Тривалість вистоювання, хв: 55-65
Температура випічки, °С: 250-220 з подачею 2,5 л пари
Час випікання, хв: 19-20
Рекомендована вага виробів, г: 550

















Про компанію

Продаж високоякісної сировини для хлібопекарської і кондитерської промисловості, а також надання технологічних послуг з впровадження сировини та нових технологій на підприємствах хлібопекарської та кондитерської галузі в Україні.

Приєднуйтесь до нас

@ 2019. ЄвроПек. Всі права захищені.