Луцьк, вул. Конякіна, 18А - Тел: 0332 28 32 18, +38050 338 48 36, +38067 338 48 31

Хліб з гарбузовим насінням
Хліб з гарбузовим насінням

РЕЦЕПТУРА

Тісто:
Борошно пшеничне 8,000 кг
АСТРІ МІКС ГАРБУЗОВИЙ 2,000 кг
Астрі Юнібак 0,020 кг
Сіль 0,200 кг
Дріжджі пресовані 0,250 кг
Вода, прибл. 5,0-5,3 л
Загальна вага: 15,45-15,48 кг

ПАРАМЕТРИ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ
Тривалість замісу тіста, хв: 4+5
Температура тіста, °C: 26-28
Час відлежування, хв: 10-15
Тривалість вистоювання, хв: 50-60
Температура випічки, °С: 240-200 з подачею пари 2 л
Час випікання, хв: 26-28
Рекомендована вага виробів, г: 550

Про компанію

Продаж високоякісної сировини для хлібопекарської і кондитерської промисловості, а також надання технологічних послуг з впровадження сировини та нових технологій на підприємствах хлібопекарської та кондитерської галузі в Україні.

Приєднуйтесь до нас

@ 2019. ЄвроПек. Всі права захищені.