Луцьк, вул. Конякіна, 18А - Тел: 0332 28 32 18, +38050 338 48 36, +38067 338 48 31

Бездріжджовий моркв'яно-зерновий хліб
Бездріжджовий моркв'яно-зерновий хліб

Зернова заготовка.
Астрі Моркв'яно-Зерновий Мікс - 1,500 кг
Вода - 0,750 кг
Всього: 2,250 кг
Тісто.
Зернова заготовка - 2,250 кг
Борошно пшеничне в/г або 1/г - 8,500 кг
Хефефрі - 1,500 кг
Маргарин Астрі 82 - 0,100 кг
Цукор - 0,100 кг
Сіль - 0,190 кг
Лід - 0,100 кг
Вода (за розрахунком) - 4,250 кг
Загальна вага: 17,890 кг

Параметри технологічного процесу.
Тривалість замісу тіста, хв: 4+8
Температура тіста, °C: 20
Час відлежування тіста, хв: відсутній
Вага тістової заготовки, кг: 0,350
Тривалість завершального вистоювання виробу, хв: 50
Температура випікання, °C: 230-200 з подачею пари 1л
Тривалість випікання, хв: 25

Про компанію

Продаж високоякісної сировини для хлібопекарської і кондитерської промисловості, а також надання технологічних послуг з впровадження сировини та нових технологій на підприємствах хлібопекарської та кондитерської галузі в Україні.

Приєднуйтесь до нас

@ 2019. ЄвроПек. Всі права захищені.