Луцьк, вул. Конякіна, 18А - Тел: 0332 28 32 18, +38050 338 48 36, +38067 338 48 31

Пумпернікель
Пумпернікель

ПУМПЕРНІКЕЛЬ - це традиційний німецький хліб з житнього борошна грубого помолу. Цей духмяний хлібець темно-коричневого кольору славиться поєднанням мʼякої ніжної мʼякушки з цільними зернами жита, що обумовлює його неймовірний смак та високу користь для здоровʼя.

Рецептура.
Зернова заготовка - замочується у воді (70-80°C) на 2-3 години для набухання, або на 24 години водою 20°C
ІРЕКС ПУМПЕРНІКЕЛЬ 1,000 кг
САФТКОРН 1,000 кг
Насіння соняшника (також замочувати) 1,000 кг
Вода, (60°C) 2,500 л
Разом 5,500 кг

Тісто
Зернова заготовка 5,500 кг
Житнє борошно 1,000 кг
Пшеничне борошно 1,000 кг
Цукор 0,240 кг
Сіль 0,060 кг
Дріжджі  0,080 кг
ГЛОФА-ЕКСТРАКТ 0,120 кг
Вода, прибл (35°C) 0,500 л
Разом 8,500 кг

Тривалість замісу: 15 хв (повільно)
Температура тіста: 30°C – 32°C
Відлежування: 60 хв
Вага заготовки у формах 4 кг ( 20*60см)
Тривалість вистоювання: 40-50 хв
Температура випікання: 240°C –190°C з подачею пари
Тривалість випікання: 60-70 хв
Зразу після випікання хліб змочити водою.

Про компанію

Продаж високоякісної сировини для хлібопекарської і кондитерської промисловості, а також надання технологічних послуг з впровадження сировини та нових технологій на підприємствах хлібопекарської та кондитерської галузі в Україні.

Приєднуйтесь до нас

@ 2019. ЄвроПек. Всі права захищені.