Луцьк, вул. Конякіна, 18А - Тел: 0332 28 32 18, +38050 338 48 36, +38067 338 48 31

Угорський хліб
Угорський хліб

ТІСТО
Борошно пшеничне 10,000 кг
Рідка Пшенична Закваска
 0,200 кг
Глютен пшеничний
 
0,100 кг
Бакекстракт
0,100 кг
Картопляні пластівці 0,200 кг
Сіль 0,200 кг
Дріжджі пресовані
 0,300 кг
Вода 5,600 л
Загальна вага:
16,700 кг

ПАРАМЕТРИ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ
Тривалість замісу тіста, хв: 4+6
Температура тіста, °C: 27-28
Час відлежування, хв: 20-30
Тривалість попереднього вистоювання, хв: 20-30 (після поділу)
Тривалість кінцевого вистоювання, хв: 50-60
Температура випічки, °С: 250-220 з подачею пари
Час випікання, хв: 50
Рекомендована вага виробів, г: 1.500

Про компанію

Продаж високоякісної сировини для хлібопекарської і кондитерської промисловості, а також надання технологічних послуг з впровадження сировини та нових технологій на підприємствах хлібопекарської та кондитерської галузі в Україні.

Приєднуйтесь до нас

@ 2024. ЄвроПек. Всі права захищені.