Введіть текст для пошуку...
Луцьк, вул. Конякіна, 18А - Тел: 0332 28 32 18, +38050 338 48 36, +38067 338 48 31
ТІСТО
Борошно пшеничне 10,000 кг
Рідка Пшенична Закваска 0,200 кг
Глютен пшеничний 0,100 кг
Бакекстракт 0,100 кг
Картопляні пластівці 0,200 кг
Сіль 0,200 кг
Дріжджі пресовані 0,300 кг
Вода 5,600 л
Загальна вага: 16,700 кг
ПАРАМЕТРИ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ
Тривалість замісу тіста, хв: 4+6
Температура тіста, °C: 27-28
Час відлежування, хв: 20-30
Тривалість попереднього вистоювання, хв: 20-30 (після поділу)
Тривалість кінцевого вистоювання, хв: 50-60
Температура випічки, °С: 250-220 з подачею пари
Час випікання, хв: 50
Рекомендована вага виробів, г: 1.500