Луцьк, вул. Конякіна, 18А - Тел: 0332 28 32 18, +38050 338 48 36, +38067 338 48 31

Здобна булка, посипана кунжутом
Здобна булка, посипана кунжутом

Тісто.
Борошно пшеничне 1/г - 5,000 кг
Борошно пшеничне в/г - 5,000 кг
Астрі Юнібак - 0,020 кг
Сіль - 0,200 кг
Маргарин Астрі - 0,400 кг
Цукор - 0,250 кг
Дріжджі - 0,220 кг
Кунжут (на посипку) - 0,480 кг
Вода, прибл. - 4,800-5,000 л
Загальна вага: 16,570 кг


Параметри технологічного процесу.
Тривалість замісу тіста, хв: 4+6
Температура тіста, °C: 25-26
Час відлежування, хв: 10-15
Тривалість вистоювання, хв: 50-60
Температура випічки, °С: 220-200 з подачею пари
Час випікання, хв: 15-18
Рекомендована вага виробів, г: 350-400

Про компанію

Продаж високоякісної сировини для хлібопекарської і кондитерської промисловості, а також надання технологічних послуг з впровадження сировини та нових технологій на підприємствах хлібопекарської та кондитерської галузі в Україні.

Приєднуйтесь до нас

@ 2019. ЄвроПек. Всі права захищені.