Введіть текст для пошуку...
Луцьк, вул. Конякіна, 18А - Тел: 0332 28 32 18, +38050 338 48 36, +38067 338 48 31
Борошно пшеничне в/г 8,500 кг 9,000 кг
Астрі Грехемська 1,500 кг 1,000 кг
Дріжджі 0,500 кг 0,500 кг
Сіль 0,200 кг 0,180 кг
Глофа Екстракт - 0,150 кг
Астрі Юнібак 0,050 кг 0,050 кг
Маргарин 0,400 кг -
Вода, прибл. 4,40 л 4,600 кг
Загальна вага 15,55 кг 15,48 кг
Маргарин на шарування: на 1 кг тіста 0,25-0,30 кг маргарину Астрі
* При заморожуванні в тістових заготовках використовувати Фрості 0,1 кг.
Сирна начинка :
Сир тертий 0,700 кг
Астрі Фікс 0,02-0,04 кг
Вершки 0,150 кг
Яйця 0,300 кг
Перець, сіль, паприка за смаком.
Загальна вага - 1,17-1,19 кг
Сирна начинка №2.
Адигейський сир 0,350 кг
Російський сир 0,150 кг
Яйця 0,080 кг
Сіль 0,004 кг
Зелень 0,004 кг
Майонез 0,050 кг
Часник 0,004 кг.
Тривалість замісу: 3 + 5 хв.
Температура тіста: 23°C – 24°C
Відлежування тіста: прибл. 15 хв.
Перекатки: 3*3
Тривалість вистоювання: 30 хв.
Температура випікання: 230°C -190°C.
Тривалість випікання: 15 хв.