Луцьк, вул. Конякіна, 18А - Тел: 0332 28 32 18, +38050 338 48 36, +38067 338 48 31

Чізкейк холодного приготування
Чізкейк холодного приготування

Чізкейк. 1 торт, Ø=26 см

Основа:
0,180 кг Пісочна основа

1000 г Борошно пшеничне 
600 г Маргарин 
15-30 г Розпушувач Астрі Пек 
300 г Цукор-пісок 
50 г Яйця (≈ 1 шт.)
Маргарин, цукор, яйця інтенсивно перемішують до отримання однорідної маси, потім додають борошно, змішане з розпушувачем, продовжують змішування не більше 1-2 хвилин.

Сирна маса:
0,220 кг Чізкейк Мікс

Гарячою водою залити суміш Чізкейк Мікс, потім додати сир, перемішати. Білок разом з цукром збити в піну та поступово додати до приготовленої маси.
0,400 кг Вода (100°С)
0,650 кг Сир 15%
0,166 кг Білок (≈ з 4-ох яєць)
0,120 кг Цукор

Декорування:
0,040 кг Декогель
0,020 кг Карамельна крихта

Технологія приготування:

  • На пісочну основу викласти приготовлену сирну масу.
  • Поставити в холод на 1 год.
  • Поверхню покрити декогелем та прикрасити карамельною крихтою.

Про компанію

Продаж високоякісної сировини для хлібопекарської і кондитерської промисловості, а також надання технологічних послуг з впровадження сировини та нових технологій на підприємствах хлібопекарської та кондитерської галузі в Україні.

Приєднуйтесь до нас

@ 2019. ЄвроПек. Всі права захищені.