Луцьк, вул. Конякіна, 18А - Тел: 0332 28 32 18, +38050 338 48 36, +38067 338 48 31

Рецептури

КОЛЬОРОВЕ СВЯТКОВЕ ПЕЧИВО

КОЛЬОРОВЕ СВЯТКОВЕ ПЕЧИВО

Продовжуючи завжди актуальну тему святкової випічки, сьогодні ми хочемо ознайомити Вас з рецептурою простого в приготуванні печива з веселим яскравим дизайном.

БЕЛЬГІЙСЬКІ ВАФЛІ

БЕЛЬГІЙСЬКІ ВАФЛІ

Бельгійські вафлі - легкі, ароматні, такі смачні! Технологія їх приготування проста, і під силу навіть недосвідченому кулінару ☺️

ХЛІБ З ГАРБУЗОВИМ НАСІННЯМ

ХЛІБ З ГАРБУЗОВИМ НАСІННЯМ

АСТРІ МІКС ГАРБУЗОВИЙ - суміш для приготування спеціальних сортів булочок і хліба, збагачених насінням гарбуза і соняшника. За допомогою гарбузового міксу можна просто і швидко приготувати тісто, яке легко обробляється як вручну, так і механізовано. Такий хліб дуже корисний для здоров'я, володіє підвищеною харчовою і біологічною цінністю, благотворно впливає на травлення; має чудовий смак і аромат, а також оригінальний вигляд, довго зберігає свіжість.

ТРЮФЕЛЬ З КРАНФІЛОМ

ТРЮФЕЛЬ З КРАНФІЛОМ

КРАНФІЛ - це ніжна, вишукана начинка з крихтами хрумкого печива, з допомогою якої ви приготуєте чудові трюфелі і цукерки, оригінальні прошарки в торти і тістечка, особливі десерти. В кранфілі поєднуються яскравий смак фісташкових горіхів і хрустка консистенція. Він містить до 20% шматочків легкого печива, які не тануть навіть після теплової обробки.

ФРАНЦУЗЬКИЙ БАГЕТ

ФРАНЦУЗЬКИЙ БАГЕТ

Поліпшувач якості "Багет Френч-Віллідж" призначений для виготовлення багетів і сендвічів високої якості. Він спрощує процес приготування тіста, полегшує його обробку і дозволяє отримати простим способом справжні французькі багети - з характерним смаком та ароматом, золотистою скоринкою і еластичною мʼякушкою світло-жовтого відтінку, яка не кришиться.

МІНІ-КЕКСИ З ШОКОЛАДОМ

МІНІ-КЕКСИ З ШОКОЛАДОМ

А що у вас сьогодні до кави? :) У нас - міні-кекси з шоколадом! Надзвичайно смачні і легкі в приготуванні, неодмінно спробуйте - і не пожалкуєте.

ШОКОЛАДНИЙ ДЕСЕРТ З КРЕМ БРЮЛЕ

ШОКОЛАДНИЙ ДЕСЕРТ З КРЕМ БРЮЛЕ

Поєднання шоколадного бісквіту, вишуканого смаку крем-брюле та ніжної фруктової кислинки дарують цьому десерту неповторний смак. Обовʼязково спробуйте !

ГРЕХЕМСЬКИЙ ХЛІБ

ГРЕХЕМСЬКИЙ ХЛІБ

Грехемський - це особливий сорт хліба, збагачений злаками та насінням, який буде до вподоби і дітям, і дорослим. На сніданок, обід чи вечерю, в школу чи на роботу, для канапок і як самостійна страва - корисний, смачний, привабливий на вигляд хліб!

БУЛОЧКА З ШОКОЛАДОМ

БУЛОЧКА З ШОКОЛАДОМ

Сьогодні у нас - рецептура листкових булочок з чорним шоколадом. Рекомендуємо неодмінно спробувати - адже вони смачні, прості в приготуванні і гарні на вигляд.

ТОРТ

ТОРТ "ФРАНКФУРТСЬКЕ КІЛЬЦЕ"

Цей торт стане справжньою окрасою сімейного та урочистого застілля. Приготування його досить просте, та й хіба можна готувати таку красу не з задоволенням? Для вас - найкраща рецептура знаменитого німецького торта "Франкфуртське кільце".

СОЛОДОВО-ЗЕРНОВИЙ КРУАСАН

СОЛОДОВО-ЗЕРНОВИЙ КРУАСАН

Солодово-зерновий круасан - це той же улюблений всіма листковий виріб з новим покращеним смаком. Насіння соняшника, льону, зернові культури і висівки в його складі прекрасно поєднуються з житнім солодом. Цей круасан смакує з найрізноманітнішими наповнювачами - солоними і солодкими, а також може випікатись без начинки.

КАНТУЧІНІ З МИГДАЛЕМ І ШОКОЛАДОМ

КАНТУЧІНІ З МИГДАЛЕМ І ШОКОЛАДОМ

Сьогодні у нас - рецептура знаменитого сухого печива "кантучіні", яке в Італіїї є таким же популярним, як піцца і паста. Винайдене кондитерами Флоренції, легке, хрустке, неймовірно смачне та малокалорійне. Спробуйте!

ЧІАБАТА

ЧІАБАТА

Духмяна, пряна, з тонкою хрусткою скоринкою і ніжною мʼякушкою з великими порами - такою має бути справжня чіабата, виготовлена за італійськими традиціями. Наша рецептура розроблена і випробувана технологами для того, щоб хлібці вийшли саме такими. А суміш Астрі Чіабата - це справжня знахідка для пекарів, яка спрощує процес приготування, підвищує якість готових виробів і дозволяє отримати справжній італійський хліб!

КРУАСАНИ

КРУАСАНИ

Круасани прийшли до нас із Франції і завоювали прихильність мільйонів споживачів. А все через свою універсальність - вони можуть бути і сніданком, і десертом, і легким перекусом протягом дня. А якими тільки наповнювачами не начиняють круасани! Вони однаково смачні з шоколадом і згущеним молоком, з заварним кремом та найрізноманітнішими фруктовими начинками. Пропонуємо рецептуру для легкого виготовлення чудових високоякісних круасанів з допомогою суміші Астрі Круасан Мікс.

ШОКОЛАДНО-ФРУКТОВИЙ ДЕСЕРТ

ШОКОЛАДНО-ФРУКТОВИЙ ДЕСЕРТ

В жарку пору року особливо хочеться з"їсти чогось прохолодного і апетитного. Ми пропонуємо рецепт одного з найкращих літніх десертів - з шоколадним мусом і фруктами.

БРАУНІ

БРАУНІ

Брауні - це неймовірний шоколадний пиріг з пружною скоринкою та злегка вологою серединкою, широко популярний у всьому світі. А готується він легко і приємно. Наш рецепт - на основі Астрі шоколадного кексу, з краплями бельгійського чорного шоколаду і волоськимим горіхами, з ніжними вершками, дає Вам змогу отримати високоякосний виріб з відмінним смаком!

МОРКВ'ЯНО-ЗЕРНОВИЙ БЕЗДРІЖДЖОВИЙ ХЛІБ

МОРКВ'ЯНО-ЗЕРНОВИЙ БЕЗДРІЖДЖОВИЙ ХЛІБ

Європек продовжує знайомити вас з цікавими новинками в хлібобулочному виробництві. Сьогодні - до уваги всіх поціновувачів смачної корисної їжі - бездріжджовий моркв"яно-зерновий хліб.

БАГЕТ З АРОМАЗАУЕРОМ

БАГЕТ З АРОМАЗАУЕРОМ

Багет на основі аромазауера - це запашний апетитний багет з неймовірним смаком! Додавання аромазауера значно покращує структуру багета, надає скоринці особливої хрусткості, а м"якушці - легкості і пористості. Спробуйте - і відчуйте різницю.

ЗЕРНОВИЙ КРУАСАН

ЗЕРНОВИЙ КРУАСАН

Круасани більш популярні у нас як улюблений багатьма десерт. Але є безліч видів несолодких круасанів з різноманітними начинками - як традиційними, так і пікантними. Ми пропонуєм рецепт корисного зернового круасана на основі суміші Астрі Грехемська.

ГРЕЧАНИЙ БАГЕТ

ГРЕЧАНИЙ БАГЕТ

Думаємо, про користь гречки знають всі. А особливо важливо те, що вона містить вітаміни групи В, від яких залежить правильне функціонування нашої нервової системи. Тому пропонуємо рецепт смачного та поживного гречаного багету на основі суміші Астрі Мікс Гречаний.

ЗДОБНА БУЛКА З КУНЖУТОМ

ЗДОБНА БУЛКА З КУНЖУТОМ

Тримайте кращий рецепт улюбленої всіма здобної булки! Запашна, румʼяна і така смачна, посипана кунжутом... Неможливо втриматись. щоб негайно не скуштувати :)

ШОКОЛАДНИЙ ФОНДАН

ШОКОЛАДНИЙ ФОНДАН

Шоколадний фондан з французької перекладається як "шоколад, що тане". Це вишуканий десерт, відмінною особливістю якого є тверда хрустка скоринка і рідка тягуча серцевина. А приготувати цю смакоту набагато простіше, ніж ви думаєте - з допомогою суміші "Шоколадний торт" від Мартін Браун.

ФРУКТОВИЙ МАРМЕЛАД

ФРУКТОВИЙ МАРМЕЛАД

Хто любить фруктовий мармелад?) Ніжний, ароматний, солодкий або з кислинкою - його так легко приготувати з допомогою суміші Астрі желе, яка не тільки проста і зручна в застосуванні, а й забезпечує високу якість і подальшу стабілізацію cтруктури мармеладу.

ПІСОЧНО-ШОКОЛАДНІ ТАРТАЛЕТКИ З ФІСТАШКОВИМ КРАНФІЛОМ

ПІСОЧНО-ШОКОЛАДНІ ТАРТАЛЕТКИ З ФІСТАШКОВИМ КРАНФІЛОМ

Поєднання шоколадного і пісочного тіста з ніжною, вишуканою фісташковою начинкою - цей десерт нікого не залишить байдужим!

ШОКОЛАДНО-МАЛИНОВЕ ТІСТЕЧКО З КРАНФІЛОМ

ШОКОЛАДНО-МАЛИНОВЕ ТІСТЕЧКО З КРАНФІЛОМ

Поєднання малини і шоколаду, а також - неймовірна начинка "Кранфіл" робить цей десерт просто неймовірним!

ПЕЧИВО

ПЕЧИВО "ФЛОРЕНТИНКИ"

Рецепт цього печива привабливий тим, що приготувати його зовсім нескладно, а результат дуже порадує і навіть може здивувати.

АСТРІ АМЕРИКАНЕР ШОКОЛАДНИЙ

АСТРІ АМЕРИКАНЕР ШОКОЛАДНИЙ

Американер являє собою хрустке, смачне печиво, яке ідеально підійде як до чаю, так і до кави. Початок дня з печивом «Американер» гарантує гарний настрій до самого вечора.

ФРУКТОВИЙ ДЕСЕРТ “АБРИКОСОВА МРІЯ”

ФРУКТОВИЙ ДЕСЕРТ “АБРИКОСОВА МРІЯ”

Абрикосовий десерт з легкою основою та смачним баварським кремом не залишить вас байдужими!

ТОРТ

ТОРТ "ЧІЗ-ЕКЗОТИК"

Торт дуже простий у приготуванні, а головне те, що завдяки сиру, який є основним інгредієнтом крему, він ще й корисний.

ВИШНЕВИЙ ПИРІГ

ВИШНЕВИЙ ПИРІГ

Солодкувато-кислі плоди прекрасно поєднуються з усіма видами тіста, ось чому пиріг з вишнею – досить частий гість на нашому столі, особливо в літній жаркий період, коли природа не скупиться, а щедро обдаровує нас фруктами і ягодами.

ТОРТ

ТОРТ "СВІТ КОХАННЯ"

Цей дивовижний торт з бісквіту та йогуртового крему ніжний і легкий. Торт не складний у приготуванні, а результат завжди приголомшливий.

ЧІЗКЕЙК ХОЛОДНОГО ПРИГОТУВАННЯ

ЧІЗКЕЙК ХОЛОДНОГО ПРИГОТУВАННЯ

Чізкейк холодного приготування – це різновид сирного десерту, особливо популярний у британській кухні. Власне, британці його і винайшли. Він дуже смачний і асоціюється з літом. Крім того, цей чізкейк доволі простий у приготуванні. Рекомендуємо обов’язково спробувати!

Про компанію

Продаж високоякісної сировини для хлібопекарської і кондитерської промисловості, а також надання технологічних послуг з впровадження сировини та нових технологій на підприємствах хлібопекарської та кондитерської галузі в Україні.

Приєднуйтесь до нас

@ 2019. ЄвроПек. Всі права захищені.