Введіть текст для пошуку...
Луцьк, вул. Конякіна, 18А - Тел: 0332 28 32 18, +38050 338 48 36, +38067 338 48 31
Виробництво хліба складається з п'яти тісно пов'язаних між собою технологічних етапів: підготовки сировини, приготування і обробки тіста, випікання, охолодження і зберігання хліба.
Бездріжджові вироби зі смаком, ароматом та якістю, що не поступається традиційному приготуванню.
Хліб "Вулкан" - готується як з додаванням дріжджів так і без них.
Багет на основі аромазауера - це запашний апетитний багет з неймовірним смаком! Додавання аромазауера значно покращує структуру багета, надає скоринці особливої хрусткості, а м'якушці - легкості і пористості. Спробуйте - і відчуйте різницю.А щоб отримати стабільну якість виробу потрібно вносити “Астрі глютен плюс”