Луцьк, вул. Конякіна, 18А - Тел: 0332 28 32 18, +38050 338 48 36, +38067 338 48 31

Хлібобулочне виробництво

Виробництво хліба складається з п'яти тісно пов'язаних між со­бою технологічних етапів: підготовки сировини, приготування і об­робки тіста, випікання, охолодження і зберігання хліба.

ХЛІБ З ГАРБУЗОВИМ НАСІННЯМ

ХЛІБ З ГАРБУЗОВИМ НАСІННЯМ

АСТРІ МІКС ГАРБУЗОВИЙ - суміш для приготування спеціальних сортів булочок і хліба, збагачених насінням гарбуза і соняшника. За допомогою гарбузового міксу можна просто і швидко приготувати тісто, яке легко обробляється як вручну, так і механізовано. Такий хліб дуже корисний для здоров'я, володіє підвищеною харчовою і біологічною цінністю, благотворно впливає на травлення; має чудовий смак і аромат, а також оригінальний вигляд, довго зберігає свіжість.

ФРАНЦУЗЬКИЙ БАГЕТ

ФРАНЦУЗЬКИЙ БАГЕТ

Поліпшувач якості "Багет Френч-Віллідж" призначений для виготовлення багетів і сендвічів високої якості. Він спрощує процес приготування тіста, полегшує його обробку і дозволяє отримати простим способом справжні французькі багети - з характерним смаком та ароматом, золотистою скоринкою і еластичною мʼякушкою світло-жовтого відтінку, яка не кришиться.

ГРЕХЕМСЬКИЙ ХЛІБ

ГРЕХЕМСЬКИЙ ХЛІБ

Грехемський - це особливий сорт хліба, збагачений злаками та насінням, який буде до вподоби і дітям, і дорослим. На сніданок, обід чи вечерю, в школу чи на роботу, для канапок і як самостійна страва - корисний, смачний, привабливий на вигляд хліб!

ЧІАБАТА

ЧІАБАТА

Духмяна, пряна, з тонкою хрусткою скоринкою і ніжною мʼякушкою з великими порами - такою має бути справжня чіабата, виготовлена за італійськими традиціями. Наша рецептура розроблена і випробувана технологами для того, щоб хлібці вийшли саме такими. А суміш Астрі Чіабата - це справжня знахідка для пекарів, яка спрощує процес приготування, підвищує якість готових виробів і дозволяє отримати справжній італійський хліб!

МОРКВ'ЯНО-ЗЕРНОВИЙ БЕЗДРІЖДЖОВИЙ ХЛІБ

МОРКВ'ЯНО-ЗЕРНОВИЙ БЕЗДРІЖДЖОВИЙ ХЛІБ

Європек продовжує знайомити вас з цікавими новинками в хлібобулочному виробництві. Сьогодні - до уваги всіх поціновувачів смачної корисної їжі - бездріжджовий моркв"яно-зерновий хліб.

БАГЕТ З АРОМАЗАУЕРОМ

БАГЕТ З АРОМАЗАУЕРОМ

Багет на основі аромазауера - це запашний апетитний багет з неймовірним смаком! Додавання аромазауера значно покращує структуру багета, надає скоринці особливої хрусткості, а м"якушці - легкості і пористості. Спробуйте - і відчуйте різницю.

ЗЕРНОВИЙ КРУАСАН

ЗЕРНОВИЙ КРУАСАН

Круасани більш популярні у нас як улюблений багатьма десерт. Але є безліч видів несолодких круасанів з різноманітними начинками - як традиційними, так і пікантними. Ми пропонуєм рецепт корисного зернового круасана на основі суміші Астрі Грехемська.

ГРЕЧАНИЙ БАГЕТ

ГРЕЧАНИЙ БАГЕТ

Думаємо, про користь гречки знають всі. А особливо важливо те, що вона містить вітаміни групи В, від яких залежить правильне функціонування нашої нервової системи. Тому пропонуємо рецепт смачного та поживного гречаного багету на основі суміші Астрі Мікс Гречаний.

ЗДОБНА БУЛКА З КУНЖУТОМ

ЗДОБНА БУЛКА З КУНЖУТОМ

Тримайте кращий рецепт улюбленої всіма здобної булки! Запашна, румʼяна і така смачна, посипана кунжутом... Неможливо втриматись. щоб негайно не скуштувати :)

Про компанію

Продаж високоякісної сировини для хлібопекарської і кондитерської промисловості, а також надання технологічних послуг з впровадження сировини та нових технологій на підприємствах хлібопекарської та кондитерської галузі в Україні.

Приєднуйтесь до нас

@ 2019. ЄвроПек. Всі права захищені.