Луцьк, вул. Конякіна, 18А - Тел: 0332 28 32 18, +38050 338 48 36, +38067 338 48 31

Хлібобулочне виробництво

Виробництво хліба складається з п'яти тісно пов'язаних між со­бою технологічних етапів: підготовки сировини, приготування і об­робки тіста, випікання, охолодження і зберігання хліба.

Бездріжджова здоба

Бездріжджова здоба

Бездріжджові вироби зі смаком, ароматом та якістю, що не поступається традиційному приготуванню.

Хліб Вулкан

Хліб Вулкан

Хліб "Вулкан" - готується як з додаванням дріжджів так і без них.

БАГЕТ з АРОМАЗАУЕРОМ та з АСТРІ ГЛЮТЕН ПЛЮС

БАГЕТ з АРОМАЗАУЕРОМ та з АСТРІ ГЛЮТЕН ПЛЮС

Багет на основі аромазауера - це запашний апетитний багет з неймовірним смаком! Додавання аромазауера значно покращує структуру багета, надає скоринці особливої хрусткості, а м'якушці - легкості і пористості. Спробуйте - і відчуйте різницю.А щоб отримати стабільну якість виробу потрібно вносити “Астрі глютен плюс”

Про компанію

Продаж високоякісної сировини для хлібопекарської і кондитерської промисловості, а також надання технологічних послуг з впровадження сировини та нових технологій на підприємствах хлібопекарської та кондитерської галузі в Україні.

Приєднуйтесь до нас

@ 2024. ЄвроПек. Всі права захищені.