Введіть текст для пошуку...
Луцьк, вул. Конякіна, 18А - Тел: 0332 28 32 18, +38050 338 48 36, +38067 338 48 31
Тісто:
Борошно пшеничне 1/г 8,000 кг
Астрі Мікс Гречаний 2,000 кг
Сіль 0,220 кг
Дріжджі пресовані 0,250 кг
Вода, прибл. 7 ,000 л
Загальна вага 17,47 кг
Декор ( житнє борошно) 5г/1 шт
Тривалість замісу: 4 + 15 хв.
Температура тіста: 26 °C – 28 °C
Бродіння: 80-90 хв
Тривалість вистоювання: 15-20 хв. Після вистоювання поділити, притрусити житнім борошном і зробити надріз.
Температура випікання: 240 °C – 210 °C з подачею 1,0 л пари
Тривалість випікання: 22-24хв ( в залежності від ваги виробу)
Вага тістової заготовки - 300г