Луцьк, вул. Конякіна, 18А - Тел: 0332 28 32 18, +38050 338 48 36, +38067 338 48 31

ЧІАБАТТА ГРЕЧАНА
ЧІАБАТТА ГРЕЧАНА

Тісто:

Борошно пшеничне 1/г  8,000 кг

Астрі Мікс Гречаний  2,000 кг

Сіль   0,220 кг

Дріжджі пресовані  0,250 кг

Вода, прибл.  7 ,000 л

Загальна вага  17,47 кг

Декор ( житнє борошно) 5г/1 шт

Тривалість замісу:  4 + 15 хв.

Температура тіста:  26 °C – 28 °C

Бродіння:  80-90 хв

Тривалість вистоювання:  15-20 хв. Після вистоювання поділити, притрусити житнім борошном і зробити надріз.

Температура випікання:  240 °C – 210 °C з подачею 1,0 л пари

Тривалість випікання:  22-24хв ( в залежності від ваги виробу)

Вага тістової заготовки - 300г

Про компанію

Продаж високоякісної сировини для хлібопекарської і кондитерської промисловості, а також надання технологічних послуг з впровадження сировини та нових технологій на підприємствах хлібопекарської та кондитерської галузі в Україні.

Приєднуйтесь до нас

@ 2024. ЄвроПек. Всі права захищені.