Луцьк, вул. Конякіна, 18А - Тел: 0332 28 32 18, +38050 338 48 36, +38067 338 48 31

Найкращий рецепт шварцвальдського торта
Найкращий рецепт шварцвальдського торта

ШВАРЦВАЛЬД - знаменитий шоколадно-вишневий торт з ніжним кремом із збитих вершків, він же - SchwarzwälderKirschtorte, "Black Forest" або "Чорний ліс". Цей напрочуд апетитний десерт німецького походження знайшов широку популярність у всьому світі. Пропонуємо досконалу рецептуру шварцвальдського торта, а складові для його приготування ви знайдете в нашому інтернет-магазині.

1) Основа.
0,200 кг Астрі Кекс шоколадний
0,090 кг Олія
0,060 кг Вода
0,030 кг Яйця
0,030 кг Білок
0,030 кг Цукор
Перемішати Астрі Кекс, олію, воду і яйця 2-3 хв до однорідної маси. Збити білок до утворення стійкої текстури та додати цукор, обережно ввести до кексової маси.
2) Сироп для просочування.
0,030 кг Вода
0,030 кг Цукор
0,001 кг Есенція Румбарум
З"єднати і довести до кипіння, охолодити.
3) Крем вершковий
0,300 кг Вершки Астрі Дековіп
0,060 кг Згущене молоко
0,050 кг АФ Нейтраль
0,070 кг Вода
0,003 кг Есенція Румбарум
Змішати АФ з водою та додати до збитих вершків двома рівними порціями, додати згущене молоко, есенцію та перемішати до утворення однорідної маси.
4) Начинка вишнева
0,010 кг Астрі Фікс
0,020 кг Цукрова пудра
0,250 кг Вишня свіжеморожена
Вишню розморозити, додати цукрову пудру, змішану з Астрі Фіксом
5) Декорування
0,040 кг Вершки Астрі Дековіп
0,010 кг Челліс
0,045 кг Верміцеллі цукор-какао

Технологія приготування.
Випекти кексову масу при температурі приблизно 180°C протягом 30-40 хв, охолодити.
Випечену тортову заготовку розрізати на 3 рівних коржі.
На один кексовий корж викласти вишневу начинку двома колами, так само колами вершковий крем; накрити другим коржем, просиропити, повторити; накрити третім коржем. Задекорувати вершками і челлісом.
Бокову поверхню оформити верміцеллі цукор-какао.

Про компанію

Продаж високоякісної сировини для хлібопекарської і кондитерської промисловості, а також надання технологічних послуг з впровадження сировини та нових технологій на підприємствах хлібопекарської та кондитерської галузі в Україні.

Приєднуйтесь до нас

@ 2019. ЄвроПек. Всі права захищені.