Луцьк, вул. Конякіна, 18А - Тел: 0332 28 32 18, +38050 338 48 36, +38067 338 48 31

Десерт
Десерт "Крем-Брюле"

Інгредієнти:

Суміш "Крем-Брюле" 300 гр
Молоко 600 гр
Вершки Master Ingredients 1000 мл

Спосіб приготування:

Молоко та вершки підігріти до 80-1000С,додати суміш "Крем-Брюле" та дуже ретельно перемішати. отриману масу залити в ємність. Витримати готовий виріб в холодильнику для стабільності протягом 1-2 годин (t=0-40 С).Прикрасити фруктами.

Про компанію

Продаж високоякісної сировини для хлібопекарської і кондитерської промисловості, а також надання технологічних послуг з впровадження сировини та нових технологій на підприємствах хлібопекарської та кондитерської галузі в Україні.

Приєднуйтесь до нас

@ 2024. ЄвроПек. Всі права захищені.