Введіть текст для пошуку...
Луцьк, вул. Конякіна, 18А - Тел: 0332 28 32 18, +38050 338 48 36, +38067 338 48 31
На 10 шт
Пісочне тісто:
1.Астрі Мюрб 0,035
2.Борошно пшеничне 0,215
3.Цукор 0,085
4.Маргарин столовий Астрі 82% 0,135
5.Яйця 0,035
Вихід тіста з урахуванням втрат,кг 0,500
Заварний крем:
1) Астрі крем Делікат 0,070
2) Вода(молоко) 0,200
Вихід крему з урахуванням витрат 1,370
Вершки Астрі Дековіп 0,250
Приготування:
1) Готуємо пісочне тісто:
Змішати всі інгредієнти на середній швидкості
впродовж 2-3 хвилин до однорідної консистенції.
викладаємо у форму “корзинка” та випікаємо.
2) Готуємо заварний крем:
Збивати протягом 3-5 хв на середній швидкості.
3)Висаджуємо заварний крем, викладаємо ягоди.
4)Фігурною насадкою висаджуємо вершки.